Share Your Product | 01. juni | præsentationer og materiale

Vi har afholdt DBTA’s første Share Your Product møde tirsdag den 1. juni!

Det blev en spændende formiddag med masser af gode præsentationer fra DBTAs Supplier medlemmer. Her finder du materiale fra mødet:


Mangaard Travel

Hans Mangaard:

“Rejsebureauer har haft svært ved at finde og reservere NDC priser samt Low cost priser, da disse ikke er tilgængelige i de normale GDS kanaler. Reservationer foregår ofte på flyselskaberne egne hjemmesider, hvilket gør at disse rejser med stor sandsynlighed ikke kommer rigtig med i CO2 statistikken og måske heller ikke er linket op til Duty of Care.

Vi har brugt noget af Corona tiden på at få lavet en samlet løsning, der giver os mulighed for det store overblik og et reservations flow,  der tager højde for det hele. ”

Du finder Hans’ præsentation her:  NDC løsning med pris eksempler til DBTA

og videoen med NDC eksempler HER


Ezector

Anja Mihoubi:
“Duty of Care er også et omdrejningspunkt for Ezector Solutions i det daglige arbejde med design af kurser/videoer. Både med fokus på medarbejdernes ve og vel under rejsen, og virksomhedens fokus på at opfylde kravet om at tilbyde medarbejderne tryghed og sikkerhed, når de er ude at rejse.

Tag fat i mig for en dialog om, hvordan vi kan være til hjælp med at opfylde dette!”

Se Anja’s præsentation HER

 


American Express Global Business Travel | Get #Travel Ready

Anders Bohlin:
“Der er 2 trends hos vores kunder: dem som har et opsparet behov for at komme ud at rejse og dem, som vil fastholde de besparelser, de har opnået under Corona krisen!”

Se Anders’ præsentation HER

 


First Card | What’s cooking – Real time transactions and new procurement solutions

Nina Praegel:
“Mobile betalingsløsninger vinder frem, det fysiske kort bruger kun få. Vi har stor succes med flere løsninger i First Card, der nu også kan bruges til indkøb “buy and pay” og dermed er alt på samme kort.”

Ninas præsentation finder du HER.

 


Scandic Hotels | her & nu

Leena Sørensen:
“Vi har flere nye hoteller på vej: Scandic CPH Strandpark åbnede i maj, Scandic Nørreport åbner 1. november, Scandic Spectrum den 1. marts 2022 og Scandic Aarhus Havn i 2024. Og så har vi haft fokus på bæredygtighed i mange år – vidste I, at det er en Scandic medarbejder, der fandt på det med at genbruge håndklæder…?”

Leenas præsentation finder du HER

 


Enterprise |

Anja Bhima Jørgensen:
“Enterprise er globale – og i Asien. Som noget nyt kan vi tilbyde “driver service” i Kina og Vietnam!”

Se Anjas præsentation HER

 


DOX Visas & Legalisations

Kirstine Fagerlind:
“COVID har drastisk ændret den måde vi rejser på. Listen af regler og krav bliver kun længere, og erhvervsrejsende kommer under pres, når de tvinges til at navigere i de komplekse og omskiftelige rejserestriktioner. Derfor er der nu, mere end nogensinde, behov for at alliere sig en troværdig partner, der kan tage den enkelte rejsende i hånden – fra visumansøgning til boarding, og hele vejen til hotellet.”

Se Kirstines præsentation HER

 


Comwell Copenhagen Portside

Mathias Restofte:
“Vi vil være en del af lokalmiljøet i det nye byområde. Vi har et stort co-work område, hvor alle er velkomne til at sidde og arbejde og en del af vores værelser er lige nu lejet ud til kontor.”

Mathias’ præsentation er på vej…

 


Amadeus | Mobile Messenger

Reinhardt Aarsheim:
” Vi er veldig glad i produktet, som du sikkert forsto via presentasjonen. Samtidig har vi veldig troen på produktet til vår «nye» verden, med de utfordringer som måtte komme.”

Du finder Reinhardt præsentation HER