DBTA Prisen

DBTA uddeler hvert år en anerkendelses pris til en person, virksomhed eller gruppe, som i det forgangne år har gjort en særlig forskel for forretningsrejseområdet. Det kan være i form af særlige projekter, en politisk indsats, et løft af branchens kompetencer, udvikling af nye værktøjer eller anden pioner-aktivitet, som fremmer Travel Management begrebet i Danmark.

Læs mere om DBTA prisen HER og se tidligere prismodtagere HER.


DBTA Prisen 2019 | Albena Taseva, Codan/Trygg-Hansa

Albena Taseva fra Codan/Trygg-Hansa modtager DBTA Prisen 2019 fordi hun har drevet og udviklet Codan/Trygg-Hansa’s rejseprogram fra en dyr og forældet løsning til i dag, at sikre en optimal, kosteffektiv, ”seamless” løsning. Albena er indstillet til prisen af sin chef Jens Birk, der videre begrunder indstillingen således:

”Gennem en dedikeret, ambitiøs og kompetent indsats lykkedes det Albena at udskifte både TMC og OBT på rekordtid med minimal forstyrrelse at den daglige drift. Både udbuds og kontrakts fasen blev gennemført på en objektiv og transparent facon, som var værdsat af både interne og eksterne parter.”

Vi har valgt at Albena skal have prisen, for hun understreger at det er vigtig for alle virksomheder – næsten uanset størrelse – at have fokus på travel management. Albena er et flot eksempel på, hvad det er vores medlemmer kan og gør i deres daglige virke.

Se hvad Standby skrev HER

DBTA Prisen 2018 | Innovationsfondsprojektet AirCiF – Airport City Futures, Aalborg Universitet

Aalborg Universitet modtager DBTA Anerkendelsespris 2018 for Innovationfondsprojektet AirCiF – Airport City Futures.

Projektet består af en række delprojekter med udgangs punkt i bl.a. CPH som Nordeuropas vigtigste lufthavn og ambitionen er ”et 360 graders eftersyn af dansk luftfart”.

DBTAs bestyrelse har lagt vægt på, at der i Hovedmål bl.a. står: ”særligt med fokus på de forretningsrejsende”.

Der skal forskes frem til 2021 og vi giver prisen til AirCiF fordi vi gerne vil skabe opmærksomhed om projektet og som tak til Aalborg Universitet og Claus Lassen for meget tidligt at involvere DBTA i projektet.

Vi glæder os til at følge AirCiF og se resultaterne!

Læs mere om AirCiF : Hvad er AirCiF_præsentation_okt18
Se hvad Stand By skrev HER

DBTA Prisen 2017 | Danmarks Rejsebureau Forening

Det er kun 2. gang vi uddeler DBTAs anerkendelsespris i forbindelse med Danish Travel Award. Vi er glade for, at Stand By har givet os denne mulighed, for forretningsrejser er en meget stor del af den samlede rejseomsætning i Danmark og et af formålene med at have en netværksforening som DBTA, er jo netop at skabe synlighed på området.

Lars-Thykier-Anne-Mette-Berg-og-Jens-Liltorp.Som netværksforening har vi i DBTA 3 nøgleord:

  • Vidensdeling
  • Netværk
  • Kompetence

DRF har forstået, at sammen bliver vi stærkere og derfor samarbejder vi nu på en række områder. Erhvervsrejsebureauerne er vigtige samarbejdspartnere for DBTA’s medlemmer – både ”Buyers” og ”Suppliers”.

 

Vi er bl.a. i gang med dette projekt: DBTA håber, at vi i fællesskab kan gøre Danmark til EUropamestre i at håndtere data på de rejsende, så vi er klar, når EU’s persondatalov træder i kraft i maj 2018!

Vi glæder os over samarbejdet!

DBTA Prisen 2016 | Thomas Spange Carlsen

Det er første gang vi uddeler DBTAs anerkendelsespris i forbindelse med Danish Travel Award. Vi er glade for, at Stand By har givet os denne mulighed, for forretningsrejser er en meget stor del af den samlede rejseomsætning i Danmark og et af formålene med at have en netværksforening som DBTA er jo netop at skabe synlighed på området.dbta-vinder

Årets vinder formår at få medlemmerne i DBTA til at forstå, at procurement o g travel management kan gå hånd-i-hånd.
Vinderen har også bevist, at indkøbere kan være både seriøse og SJOVE samarbejdspartnere og samtidig en fantastisk god ”netværker”, der gerne deler sin viden med foreningens medlemmer!

Stort tillykke til Thomas! – og til Karin Birkmose fra Ørsted, der også var nomineret.