INVITATION

Speakers:

Glenn Thorsen, Thrust Carbon

Glenn er Director of Partnerships i greentech startup Thrust Carbon som er leverandør af sustainability løsninger til rejsebranchen og globale virksomheder. Thrust Carbon har udviklet deres førende ‘Thrust Calculator’ som er et fleksibelt tech værktøj der giver partnere og virksomheder mulighed for at integrere nøjagtig CO2 rapportering i deres travel program, og tech stack.

Nogle af de detaljer som er med til at gøre ‘Thrust Calculator’ til så innovativ en løsning er at den automatiseret rapportering tager højde for alle rejse kategorier (fly, hotel, bil, tog, færge, mm.) og inddrager statistikker som flytype, carrier load factor, biltype, mm.

 

 

 

Michael Holst Andersen
Travel Operations

Michael er direktør i Travel Operations A/S som en dansk baseret virksomhed der er global leverandør af Mid og Back Office løsninger til rejsebranchen. Travel Operations kan gennem deres kunder og Thrust Carbon levere fuldt automatiseret CO2 rapportering som giver et meget detaljeret og præcist overblik i forhold til den enkelte virksomheds rejseaktivitet.

Vi glæder os til at ”se” jer til en spændende formiddag, hvor vi bliver lidt klogere på “fodaftryk” og implementering.

Tilmeld dig webinaret  HER.

Med venlig hilsen,
Anne Mette