INVITATION

Vi inviterer hermed alle til medlemsmøde og generalforsamling. Mødet afholdes digital i Teams og programmet byder på:

10.00 Mads Thimmer | Regenerativ Ledelse vokser ud afpandemiens skygge
11.15 Pause
11.30 Generalforsamling 2021
12.15 Tak for i dag!

 

Regenerativ Ledelse vokser ud af pandemiens skygge

Ingen steder som i rejsebranchen føles COVID-19 skyggen tung og mørk. Men den ekstra tid kan vi bruge til allerede nu at gøre klar til en ny transformation, der får overgang en fra analog til digital til at virke som et lille dansetrin til sammenligning. Nemlig overgangen fra den ekstraktive til den regenerative økonomi. Det sætter spor i måden, vi leder på; i måden, vi former alliancer med vores brugere på; i grundfundamentet for vores arbejdsliv og for prioriteringer i det hele taget. Alt bliver mere med udgangspunkt i naturens præmisser – og vi vil vinde på det.

Mads Thimmer er medstifter og adm. dir. i nordens mest erfarne innovationshus, Innovation Lab, der har startet nye virksomheder under COVID-19 med fokus på overgangen til den regenerative økonomi og som 3. marts via Innovation Lab partner Alan Moore, Cambridge, er på gaden med bogen “How to make and build a business the World needs” om den nye transformation.

 

Vi har sendt en indkaldelse ud til alle medlemmer til selve generalforsamlingen via e-mail mandag den 25. januar og du modtager information om afvikling af generalforsamling og et link til afstemning senest den 16. marts.

Du kan tilmelde dig via dette LINK |

Velkommen!

Sekretariatet
02|2021