DBTA prisen 2020 uddeles på DBTA Medlemsmøde torsdag den 10. december

Kære DBTA medlemmer,

Bestyrelsen har besluttet, at også i 2020 skal DBTA Prisen uddeles. Det sker i forbindelse med årets sidste møde, nemlig torsdag den 10. december. Mødet bliver digitalt og er vi er i fuld gang med at planlægge et både spændende og hyggeligt program!

DBTA Prisen blev indstiftet i 2009 og i vedtægterne står blandt andet:

DBTAs væsentligste opgave er at fremme begrebet Travel Management – ikke kun blandt foreningens medlemsvirksomheder, men også i den omkringliggende verden.

DBTA ønsker derfor med denne pris at pege på en person, virksomhed eller gruppe, som i det forgangne år har gjort en særlig forskel for forretningsrejseområdet. Det kan være i form af særlige projekter, en politisk indsats, et løft af branchens kompetencer, udvikling af nye værktøjer eller anden pioner-aktivitet, som fremmer Travel Management begrebet i Danmark.

Du kan læse om DBTA prisen og tidligere vindere HER.

Har du, dine kolleger eller et andet DBTA medlem taget et spændende initiativ eller gjort en særlig indsats, som fortjener DBTA Prisen 2020? Det kan både være buyers, suppliers eller nogen, som endnu ikke er medlem.

Det kan være med udgangspunkt i bæredygtighed, forandringer under COVID-19 krisen, travel management eller rejseindkøb.

Det kan være et nyt initiativ, en ny strategi, et innovations projekt eller nyudvikling, en udfordring eller et spændende nyt samarbejde med en leverandør.

Du kan sende et eller flere forslag via dette link: https://da.surveymonkey.com/r/DBTAPrisen2020

Deadline for nominering er den 10. november og vi glæder os til at modtage alle gode forslag!

De 3 bedste nomineringer vælges af Bestyrelsen og går videre til en endelig afstemning blandt alle medlemmer. Vinderen afsløres som tidligere nævnt på medlemsmødet den 10. december.

Med venlig hilsen,

Prisudvalget
Albena, Anne Mette, Jens og Mikkel