Climate Award: Comwell Aarhus er kåret til det mest klimavenlige hotel i Aarhus – og i hele Danmark

Uddrag af pressemeddelese:

Så er landets mest klimavenlige hoteller fundet, og vinderen af Climate Award er Comwell Aarhus. Prisen uddeles af Klimascore.com, DBTA og Dansk Erhverv, og er baseret på den CO2-faktabaserede Klimascore udviklet af Klimascore.com med input fra Concito og DTU. Foruden at have udpeget regionale vindere i hele landet, er der også blevet kåret en national vinder af Danmarks mest klimavenlige hotel samt årets Bedste ’newcomer’.

5. oktober, kl. 9.00: Danskerne og virksomheder efterspørger bæredygtige overnatninger og events, og landets mest klimavenlige hoteller er nu kåret. Vinderen i Danmark og i Aarhus er Comwell Aarhus, der er ét af de syv hoteller, som vinder en regional pris for deres bæredygtighedsindsats. Men altså også tager hovedprisen som Danmarks mest klimavenlige hotel oveni. Comwell Aarhus fik en score på hele 10 ud af 10.

”Vi er meget stolte over at modtage prisen som det mest klimavenlige hotel i Danmark. Det er flere års fokus og målrettet arbejde, der bliver belønnet. Og så er vi ekstra glade for at stå i spidsen for en branche, der viser en ambitiøs klimavenlig retning, og ikke mindst viser gæsterne, at det kan være mere klimavenligt at overnatte eller holde et møde på et hotel end at blive derhjemme”, siger direktør Flemming Poulsen fra Comwell Aarhus.

Læs hele pressemeddelelsen HER | og på engelsk HER